9 February 2017

Date
Thursday 9 February 2017
Time
3:15pm - 5:00pm
Venue
WIRA House
Meeting Room 4 West Park Ring Road Leeds LS16 6EB

Agenda (240kB)

In order to view PDF documents you will need Adobe PDF Reader
Item  Agenda Item Lead Time
1 Welcome and apologies for absence Philip Lewer 3.15pm (5 mins)
2 Declarations of Interest Philip Lewer
3 Minutes of the Primary Care Commissioning Committee Meeting held on 7 December 2016
a) Matters Arising:
b) Action Log
Philip Lewer 3.20pm (5 mins)
FINANCE
4 Primary Care Finance Update Visseh Pejhan-Sykes 3.25pm (5 mins)
STRATEGY & COMMISSIONING
5 Chair’s Summary from Primary Care Improvement Group November 2016

Chair’s Summary from Primary Care Improvement Group December 2016

Simon Stockill / Jo Harding 3.30pm (10 mins)
6 Branch Closure Proposal Simon Stockill 3.40pm (20 mins)
7 GP Access Fund Simon Stockill 4.00pm (15 mins)
QUALITY, PERFORMANCE & RISK
8 Chair’s Summary from Assurance Committee Steve Ledger 4.15pm (5 mins)
9 Primary Care Commissioning Integrated Quality & Performance Report (cover paper) Simon Stockill 4.20pm (10 mins)
10 Primary Care Risk Report (cover paper) Simon Stockill 4.30pm (5 mins)
GOVERNANCE
11 Review of Committee Effectiveness (cover paper)
Primary Care Commissioning Committee Annual Report 2016/17
Appendix one
Appendix two
Philip Lewer 4.35pm (10 mins)
STANDING ITEMS
12 Committee Work Plan 2016-17 & 2017-18 Philip Lewer 4.45pm (5 mins)
13 Questions from Members of the Public Philip Lewer 4.50pm (10 mins)
14 Any Other Business All 5.00pm (5 mins)
Date of the next meeting: Thursday 30 March 2017, 3.30pm – 5.30pm
Venue: Meeting Room 4, WIRA House