30 March 2017

Date
Thursday 30 March 2017
Time
3:30pm - 5:30pm
Venue
WIRA House
Meeting Room 4 West Park Ring Road Leeds LS16 6EB

Agenda (232kB)

In order to view PDF documents you will need Adobe PDF Reader
Item  Agenda Item Lead Time
1 Welcome and apologies for absence Philip Lewer 3.30pm (5 mins)
2 Declarations of Interest Philip Lewer
3 Minutes of the Primary Care Commissioning Committee Meeting held on 9 February 2017
a) Matters Arising – GP Access Fund
b) Action Log
Philip Lewer 3.35pm (5 mins)
FINANCE
4 Primary Care Finance Update Visseh Pejhan-Sykes 3.40pm (5 mins)
STRATEGY & COMMISSIONING
5 Chair’s Summary from Primary Care Improvement Group January 2017

Chair’s Summary from Primary Care Improvement Group February 2017

Simon Stockill / Jo Harding 3.45pm (10 mins)
6 Primary Care Estates Strategy
Appendix 1
Simon Stockill 3.55pm (10 mins)
7 Primary Care Investment 2017/18 Update
Appendix A
Appendix B
Simon Stockill 4.05pm (10 mins)
QUALITY, PERFORMANCE & RISK
8 Chair’s Summary from Assurance Committee Steve Ledger 4.15pm (5 mins)
9 Primary Care Commissioning Integrated Quality & Performance Report (cover paper) Simon Stockill 4.20pm (10 mins)
10 Primary Care Risk Report (cover paper) Simon Stockill 4.30pm (5 mins)
STANDING ITEMS
11 Committee Work Plan 2017-18 Philip Lewer 4.35pm (5 mins)
12 Questions from Members of the Public Philip Lewer 4.40pm (10 mins)
13 Any Other Business All 4.50pm (5 mins)
Date of the next meeting: Wednesday 7 June 2017, 2 to 4pm
Venue: Meeting Room 4, WIRA House