21 April 2016

Date
Thursday 21 April 2016
Time
3:00pm - 5:00pm
Venue
WIRA House
West Park Ring Road Leeds LS16 6EB

Agenda (244kB)

In order to view PDF documents you will need Adobe PDF Reader
Item  Agenda Item Lead Time
1 Welcome and apologies for absence Philip Lewer 3.00pm (5 mins)
2 Declarations of Interest Philip Lewer
GOVERNANCE
3 Primary Care Commissioning Committee Terms of Reference Phil Corrigan 3.05pm (5 mins)
4 Primary Care Commissioning Committee Sub-Group Arrangements
Appendix one
Phil Corrigan 3.10pm (10 mins)
5 NHS England National Policies Simon Stockill 3.20pm (5 mins)
FINANCE
6 Primary Care Finance Update Visseh Pejhan-Sykes 3.25pm (10 mins)
STRATEGY & COMMISSIONING
7 Primary Care in Leeds West – Introduction and Work Plan (presentation) Simon Stockill 3.35pm (15 mins)
8 Primary Care Transformation Fund Simon Stockill 3.50pm (15 mins)
9 Equitable Funding Review Simon Stockill 4.05pm (10 mins)
10 York Street Health Practice Procurement (verbal update) Simon Stockill 4.15pm (5 mins)
QUALITY, PERFORMANCE & RISK
11 Primary Care Commissioning Integrated Quality & Performance Report
Dashboard
Simon Stockill 4.20pm (10 mins)
12 Primary Care Risk Report
Appendix one
Simon Stockill 4.30pm (10 mins)
13 Care Quality Commission (CQC) Inspections (verbal update) Simon Stockill 4.40pm (5 mins)
STANDING ITEMS
14 Committee Work Plan 2016-17 Philip Lewer 4.45pm (5 mins)
15 Questions from Members of the Public Philip Lewer 4.50pm (10 mins)
16 Any Other Business All 5.00pm
Date of the next meeting:
Wednesday 15 June 2016, 2pm – 4pm, Robin Lane Health & Wellbeing Centre
ITEMS FOR INFORMATION
IFI1 Delegation Agreement Phil Corrigan N/A