20 October 2016

Date
Thursday 20 October 2016
Time
3:00pm - 5:00pm
Venue
Meeting Room C2/3
WIRA House West Park Ring Road Leeds LS16 6EB

0. Agenda (147kB)

In order to view PDF documents you will need Adobe PDF Reader
Item  Agenda Item Lead Time
1 Welcome and apologies for absence Philip Lewer 3.00pm (5 mins)
2 Declarations of Interest Philip Lewer
3 Minutes of the Primary Care Commissioning Committee Meeting held on 17 August 2016
i) Matters Arising
ii) Action Log  PCCC Review
Philip Lewer 3.05pm (5 mins)
FINANCE
4 Primary Care Finance Update Visseh Pejhan-Sykes 3.10pm (5 mins)
STRATEGY & COMMISSIONING
5 Chair’s Summary from Primary Care Improvement Group

August update 

September update

Simon Stockill / Jo Harding 3.15pm (5 mins)
6 Enhanced Primary Care Evaluation Sue Robins 3.20pm (10 mins)
7 Primary Care Work Plan Update

i) Transformation Plan Transformation Plan Executive Summary

ii) Update on Future of Primary Care Schemes

Simon Stockill 3.30pm (10 mins)
8 Primary Care Estates and Technology Transformation Fund (verbal update) Simon Stockill 3.40pm (5 mins)
QUALITY, PERFORMANCE & RISK
9 Chair’s Summary from Assurance Committee Steve Ledger 3.45pm (5 mins)
10 Primary Care Commissioning Integrated Quality & Performance Report 

(Integrated Quality & Performance Dashboard)

Simon Stockill 3.50pm (10 mins)
11 Primary Care Risk Report 

(Risk Register)

Simon Stockill 4.20pm (10 mins)
STANDING ITEMS
12 Committee Work Plan 2016-17 Philip Lewer 4.30pm (5 mins)
13 Questions from Members of the Public Philip Lewer 4.35pm (10 mins)
14 Any Other Business All 4.45pm (5 mins)
Date of the next meeting:
Wednesday 7 December 2016, 1.30pm – 3.30pm
Venue: Meeting room C2/3, Units B5-9, WIRA House, Leeds LS16 6EB