17 August 2016

Date
Wednesday 17 August 2016
Time
1:00pm - 3:00pm
Venue
WIRA House
Meeting room C2/3 West Park Ring Road Leeds LS16 6EB

Agenda (147kB)

In order to view PDF documents you will need Adobe PDF Reader
Item  Agenda Item Lead Time
1 Welcome and apologies for absence Philip Lewer 1.00pm (5 mins)
2 Declarations of Interest Philip Lewer
3 Minutes of the Primary Care Commissioning Committee Meeting held on 15 June 2016
a) Matters Arising:
b) Action Log
Philip Lewer 1.05pm (5 mins)
FINANCE
4 Primary Care Finance Update Visseh Pejhan-Sykes 1.10pm (5 mins)
STRATEGY & COMMISSIONING
5 Chair’s Summary from Primary Care Improvement Group Simon Stockill / Jo Harding 1.15pm (5 mins)
6 Primary Care Work Plan: Delivering Primary Care Access Simon Stockill 1.20pm (10 mins)
7 PMS Equitable Funding – Enhanced Service
Appendix one
Simon Stockill 1.30pm (10 mins)
8 Primary Care Estates Update Simon Stockill 1.40pm (10 mins)
QUALITY, PERFORMANCE & RISK
9 Chair’s Summary from Assurance Committee Steve Ledger 1.50pm (5 mins)
10 Primary Care Commissioning Integrated Quality & Performance Report (cover paper) Simon Stockill 1.55pm (10 mins)
11 Primary Care Risk Report (cover paper) Simon Stockill 2.05pm (10 mins)
STANDING ITEMS
12 Committee Work Plan 2016-17 Philip Lewer 2.15pm (5 mins)
13 Questions from Members of the Public Philip Lewer 2.20pm (10 mins)
14 Any Other Business All 2.30pm (5 mins)
Date of the next meeting:
Thursday 20 October 2016, 3pm – 5pm
Venue: TBC