15 June 2016

Date
Wednesday 15 June 2016
Time
2:00pm - 4:00pm
Venue
Community Hall, Robin Lane Health & Wellbeing Centre
Robin Lane Pudsey LS28 7DE

Agenda (241kB)

In order to view PDF documents you will need Adobe PDF Reader
Item  Agenda Item Lead Time
1 Welcome and apologies for absence Philip Lewer 2.00pm (5 mins)
2 Declarations of Interest Philip Lewer
3 Minutes of the Primary Care Commissioning Committee Meeting held on 21 April 2016
a) Matters Arising:
Item 10 – York Street Health Practice Procurement
b) Action Log
Philip Lewer 2.05pm (5 mins)
FINANCE
4 Primary Care Finance Update Visseh Pejhan-Sykes 2.10pm (5 mins)
STRATEGY & COMMISSIONING
5 Chair’s Summary from Primary Care Improvement Group
Primary Care Improvement Group: May 2016 Chairs Summary
Primary Care Improvement Group Forward Plan 216/17
Primary Care Improvement Group: 20 April 2016 Chairs Summary
Simon Stockill / Jo Harding 2.15pm (5 mins)
6 Primary Care Work Plan Update
Appendix one
Simon Stockill 2.20pm (5 mins)
7 Local Investment in General Practice
Appendix one
Simon Stockill 2.25 (10 mins)
8 Primary Care Estates Strategy (verbal update) Simon Stockill 2.35pm (5 mins)
9 Transformation Fund Update
Appendix one
Appendix two
Simon Stockill 2.50pm (15 mins)
QUALITY, PERFORMANCE & RISK
10 Chair’s Summary from Assurance Committee Steve Ledger 3.05pm (5 mins)
11 Primary Care Commissioning Integrated Quality & Performance Report (cover paper) Simon Stockill 3.10pm (10 mins)
12 Primary Care Risk Report
Appendix one
Simon Stockill 3.20pm (10 mins)
13 Care Quality Commission (CQC) Inspections
Appendix one
Simon Stockill 3.30pm (5 mins)
STANDING ITEMS
14 Committee Work Plan 2016-17 Philip Lewer 3.35pm (5 mins)
15 Questions from Members of the Public Philip Lewer 3.40pm (10 mins)
16 Any Other Business All 3.50pm (5 mins)
Date of the next meeting:
Wednesday 17 August 2016, 1 – 3pm
Venue: TBC