7 December 2016

Date
Wednesday 7 December 2016
Time
3:00pm - 5:00pm
Venue
WIRA House
NHS Leeds West CCG Meeting room C2/3 West Park Ring Road Leeds LS16 6EB

Agenda (239kB)

In order to view PDF documents you will need Adobe PDF Reader
Item  Agenda Item Lead Time
1 Welcome and apologies for absence Philip Lewer 3.00pm (5 mins)
2 Declarations of Interest Philip Lewer
3 Minutes of the Primary Care Commissioning Committee Meeting held on 20 October 2016
a) Matters Arising:
b) Action Log
Philip Lewer 3.05pm (5 mins)
FINANCE
4 Primary Care Finance Update Visseh Pejhan-Sykes 3.10pm (5 mins)
STRATEGY & COMMISSIONING
5 Chair’s Summary from Primary Care Improvement Group Simon Stockill / Jo Harding 3.15pm (5 mins)
6 Primary Care Transformation Plan
– Delivering the GP Forward View in Leeds
Simon Stockill 3.20pm (10 mins)
7 Primary Care Schemes 2017/18
Appendix A
Simon Stockill 3.35pm (15 mins)
8 Primary Care Estates and Technology Transformation Fund Simon Stockill 3.50pm (5 mins)
QUALITY, PERFORMANCE & RISK
9 Chair’s Summary from Assurance Committee Steve Ledger 3.55pm (5 mins)
10 Primary Care Commissioning Integrated Quality & Performance Report Simon Stockill 4.00pm (10 mins)
11 Primary Care Risk Report (cover paper) Simon Stockill 4.10pm (5 mins)
STANDING ITEMS
12 Committee Work Plan 2016-17 Philip Lewer 4.15pm (5 mins)
13 Questions from Members of the Public Philip Lewer 4.20pm (10 mins)
14 Any Other Business All 4.30pm (5 mins)
Date of the next meeting:
Thursday 9 February 2017, 3 – 5pm
Venue: TBC