Leeds West CCG Board Meeting Pack 25 January 2017

Date
Wednesday 25 January 2017
Time
2:15pm - 5:00pm
Venue
Pudsey Civic Hall
Dawson’s Corner Pudsey LS28 5TA
CCG
Leeds West CCG

Agenda (247kB)

In order to view PDF documents you will need Adobe PDF Reader
Item  Agenda Item Lead Time
LW2017/01 Welcome and apologies for absence Gordon Sinclair 2.15pm (5 mins)
LW2017/02 Declarations of Interest Gordon Sinclair
LW2017/03 Patient Voice – Hospital Discharge – Frail Elderly Jo Harding 2.20pm (5 mins)
LW2017/04 Questions from Members of the Public Gordon Sinclair 2.25pm (10 mins)
LW2017/05 a) Minutes of NHS Leeds West Clinical Commissioning Group  Governing Body meetings held on 30 November 2016
b) Matters Arising
c) Action Log
Gordon Sinclair 2.35pm (5 mins)
ASSURANCE
LW2017/06 Governing Body Assurance Framework (cover paper) Jo Harding 2.40pm (10 mins)
LW2017/07 Corporate Risk Register
Appendix one
Jo Harding 2.50pm (10 mins)
COMMITTEE CHAIRS’ SUMMARIES
LW2017/08 Chair’s Summary of the Primary Care Commissioning Committee meeting held on 7 December 2016 Philip Lewer 3.00pm (15 mins)
LW2017/09 Chair’s Summary of the Clinical Commissioning Committee meeting held on 18 January 2017 (verbal update) Pete Belfield
LW2017/10 Chair’s Summary of the Audit Committee meeting held on 14 December 2016 Chris Schofield
LW2017/11 Chair’s Summary of the Assurance Committee meeting held on 11 January 2017 Steve Ledger
PERFORMANCE
LW2017/12 Integrated Quality & Performance Report (IQPR) – January 2017 (cover paper)
Summary indicators for CCG Improvement and Assessment Framework
Sue Robins / Jo Harding 3.15pm (15 mins)
LW2017/13 Chief Officer’s Report Philomena Corrigan 3.30pm (10 mins)
BREAK FOR 5 MINUTES
LW2017/14 Finance Report Visseh Pejhan-Sykes 3.45pm (15 mins)
GOVERNANCE
LW2017/15 Collaborative Commissioning – Healthy Futures MOU and Constitutional Amendments Phil Corrigan / Gordon Sinclair 4.00pm (15 mins)
LW2017/16 Public Sector Equality Duty (cover paper)
Public Sector Equality Duty Report 2016
Appendix two
Appendix three
Jo Harding 4.15pm (10 mins)
LW2017/17 Governing Body Forward Work Programme 2016/17 Gordon Sinclair 4.25pm (5 mins)
LW2017/18 Questions from Members of the Public Gordon Sinclair 4.30pm (10 mins)
LW2017/19 Any Other Business All 4.40pm (5 mins)
The Governing Body is recommended to make the following resolution: “That representatives of the press and other members of the public be excluded from the remainder of this meeting having regard to the confidential nature of the business to be transacted, publicity on which would be prejudicial to the public interest” (Section 1 (2) Public Bodies (Admission to Meetings) Act 1970)
LW2017/20 Commissioning Community Intermediate Care Beds for the people of Leeds Sue Robins / Visseh Pejhan-Sykes 4.45pm (15 mins)
Date of the next Governing Body meeting: Wednesday 29 March 2017, 2pm at Hinsley Hall
ITEMS FOR INFORMATION
IFI1. Safeguarding Annual Reports 2015/16
Appendix one
Appendix two
Appendix three
Jo Harding N/A
IFI2. NHS Leeds West CCG Procurement Plan 2017/18 Visseh Pejhan-Sykes/Sue Robins N/A