Leeds West CCG Board Meeting 30 November 2016

Date
Wednesday 30 November 2016
Time
2:00pm - 5:00pm
Venue
Hinsley Hall
62 Headingley Lane Leeds LS6 2BX
CCG
Leeds West CCG

Agenda (245kB)

In order to view PDF documents you will need Adobe PDF Reader
Item  Agenda Item Lead Time
LW2016/121 Welcome and apologies for absence Gordon Sinclair 2.00pm (5 mins)
LW2016/122 Declarations of Interest Gordon Sinclair
LW2016/123 Questions from Members of the Public Gordon Sinclair 2.05pm (10 mins)
LW2016/124 a) Minutes of NHS Leeds West Clinical Commissioning Group  Governing Body meetings held on 28 September 2016
b) Matters Arising
c) Action Log
Gordon Sinclair 2.15pm (5 mins)
ASSURANCE
LW2016/125 Governing Body Assurance Framework (cover paper) Jo Harding 2.20pm (10 mins)
LW2016/126 Corporate Risk Register
Appendix one
Jo Harding 2.30pm (10 mins)
STRATEGY
LW2016/127 West Yorkshire Sustainability & Transformation Plan Philomena Corrigan 2.40pm (20 mins)
LW2016/128 Two Year Operational Plan John Tatton 3.00pm (25 mins)
BREAK FOR 5 MINUTES
COMMITTEE CHAIRS’ SUMMARIES
LW2016/129 Chair’s Summary of the Primary Care Commissioning Committee meeting held on 20 October 2016 Philip Lewer 3.30pm (10 mins)
LW2016/130 Chair’s Summary of the Clinical Commissioning Committee meeting held on 23 November 2016 (verbal update) Pete Belfield
LW2016/131 Chair’s Summary of the Audit Committee meeting held on 28 September 2016 Chris Schofield
LW2016/132 Chair’s Summary of the Assurance Committee meeting held on 16 November 2016 Steve Ledger
PERFORMANCE
LW2016/133 Integrated Quality & Performance Report – November 2016
(cover paper)
Appendix one
a) Integrated Quality & Performance Report Development
Integrated Quality & Performance Report – updated version
Summary Indicators for CCG Improvement and Assessment Framework
Jo Harding

 

John Tatton

 

 

3.40pm (20 mins)
LW2016/134 Chief Officer’s Report Philomena Corrigan 4.00pm (10 mins)
LW2016/135 Finance Report Visseh Pejhan-Sykes 4.10pm (15 mins)
GOVERNANCE
LW2016/136 Individual Funding Requests (IFR) Overarching Policy (cover paper) Simon Stockill 4.25pm (10 mins)
LW2016/137 Governing Body Forward Work Programme 2016/17 Gordon Sinclair 4.35pm (5 mins)
LW2016/138 Questions from Members of the Public Gordon Sinclair 4.40pm (10 mins)
LW2016/139 Any Other Business All 4.50pm (5 mins)
Date of the next Governing Body meeting: Wednesday 25 January 2017, 2pm at Pudsey Civic Hall
ITEMS FOR INFORMATION
IFI1. Director of Public Health Annual Report (cover paper) Ian Cameron N/A
CONFIDENTIAL ITEMS FOR INFORMATION
IFI2. Minutes of Auditor Panel Meetings held on 8 October and 8 November 2016 Visseh Pejhan-Sykes N/A