Leeds West CCG Board Meeting 28 September 2016

Date
Wednesday 28 September 2016
Time
2:00pm - 5:00pm
Venue
New Wortley Community Centre
40 Tong Road Leeds LS12 1LZ
CCG
Leeds West CCG

Agenda (243kB)

In order to view PDF documents you will need Adobe PDF Reader
Item  Agenda Item Lead Time
LW2016/106 Welcome and apologies for absence Gordon Sinclair 2.00pm (5 mins)
LW2016/103 Declarations of Interest Gordon Sinclair
LW2016/104 Appointment of Public Health Consultant Gordon Sinclair 2.05pm (5 mins)
LW2016/105 Patient Voice – Childhood Asthma Gil Ramsden 2.10pm (15 mins)
LW2016/106 Questions from Members of the Public Gordon Sinclair 2.25 (10 mins)
LW2016/107 a) Minutes of NHS Leeds West Clinical Commissioning Group  Governing Body meetings held on:
Wednesday 17 August 2016
Wednesday 20 July 2016
b) Matters Arising
c) Action Log
Gordon Sinclair 2.35pm (5 mins)
LW2016/108 Joint CCG Annual Nursing Report 2015-16 (cover paper)
Appendix one
Gil Ramsden 2.40pm (10 mins)
ASSURANCE
LW2016/109 Governing Body Assurance Framework (cover paper) Visseh Pejhan-Sykes 2.50pm (10 mins)
LW2016/110 Corporate Risk Register (cover paper) Sue Robins 3.00pm (10 mins)
COMMITTEE CHAIRS’ SUMMARIES
LW2016/111 Chair’s Summary of the Primary Care Commissioning Committee meeting held on 17 August 2016 Angie Pullen 3.10pm (10 mins)
LW2016/112 Chair’s Summary of the Clinical Commissioning Committee meeting held on 21 September 2016 Pete Belfield
LW2016/113 Chair’s Summary of the Assurance Committee meeting held on 14 September 2016 Steve Ledger
PERFORMANCE
LW2016/114 Integrated Quality & Performance Report – September 2016
(cover paper)
Sue Robins 3.20pm (10 mins)
BREAK FOR 5 MINUTES
LW2016/115 Chief Officer’s Report Philomena Corrigan 3.35pm (10 mins)
LW2016/116 Finance Report Visseh Pejhan-Sykes 3.45pm (10 mins)
GOVERNANCE
LW2016/117 Policy Updates:
Managing Conflicts of Interest and Standards of Business Conduct Policies (cover paper)
Appendix one
Appendix two
Visseh Pejhan-Sykes 3.50pm (15 mins)
LW2016/118 Governing Body Forward Work Programme 2016/17 (cover paper) Gordon Sinclair 4.05 (5 mins)
LW2016/119 Questions from Members of the Public Gordon Sinclair 4.10pm (10 mins)
LW2016/120 Any Other Business All 4.20pm (5 mins)
Date of the next Governing Body meeting:
Wednesday 30 November 2016, 2pm at Hinsley Hall
ITEMS FOR INFORMATION
IFI 1 Emergency Preparedness, Resilience & Response Assurance
Appendix one
Appendix two
Sue Robins N/A