Leeds West CCG Board Meeting 27 January 2016

Date
Wednesday 27 January 2016
Time
2:00pm - 5:00pm
Venue
Pudsey Civic Hall
Dawson’s Corner Pudsey LS28 5TA
CCG
Leeds West CCG

Agenda (247kB)

In order to view PDF documents you will need Adobe PDF Reader
Item  Agenda Item Lead Time
LW2016/1 Welcome and apologies for absence Gordon Sinclair 2.00pm (5 mins)
LW2016/2 Declarations of Interest Gordon Sinclair
LW2016/3 Patient Voice – Personal Health Budgets Jo Harding 2.05pm (15 mins)
LW2016/4 Progress towards Strategic Objective 3 – To use commissioning resources effectively
Appendix two
Visseh Pejhan-Sykes 2.20pm (10 mins)
LW2016/5 Questions from Members of the Public Gordon Sinclair 2.30pm (10 mins)
LW2016/6 a) Minutes of NHS Leeds West Clinical Commissioning Group meeting held on 4 November 2015
b) Matters Arising
c) Action Log
Gordon Sinclair 2.40pm (5 mins)
COMMITTEE CHAIRS’ SUMMARIES
LW2016/7 Chair’s Summary of the Assurance Committee meeting held on 13 January 2016 Steve Ledger 2.45pm (10 mins)
LW2016/8 Chair’s Summary of the Audit Committee meeting held on 9 December 2015 Chris Schofield
LW2016/9 Chair’s Summary of the Clinical Commissioning Committee meetings held on 18 November & 16 December 2015 Simon Stockill / Pete Belfield
LW2016/10 Chair’s Summary of the Remuneration Committee meeting held on 25 November 2015 Pete Belfield
PERFORMANCE
LW2016/11 Chief Officer’s Report Philomena Corrigan 2.55pm (5 mins)
LW2016/12 Integrated Quality & Performance Report – January 2016 (cover paper) Sue Robins 3.00pm (15 mins)
LW2016/13 Finance report Visseh Pejhan-Sykes 3.15pm (15 mins)
ASSURANCE
LW2016/14 Corporate Risk Register (cover paper) Jo Harding 3.30pm (5 mins)
LW2016/15 Governing Body Assurance Framework (cover paper) Jo Harding 3.35pm (10 mins)
BREAK FOR 5 MINUTES
STATUTORY DUTIES
LW2016/16 Annual Research Report 2014-15 (cover paper) Jo Harding 3.50pm  (10 mins)
LW2016/17 Public Sector Equality Duty (cover paper)
– NHS Equality Delivery System Summary and Initial Grades 2015 (appendix one)
– Evidence for NHS Equality Delivery System 2015
– Public Sector Equality Duty Report 2016
Jo Harding 4.00pm (10 mins)
GOVERNANCE
LW2016/18 Enhanced Primary Care Interim Evaluation
– Appendix one
Sue Robins 4.10pm (10 mins)
LW2016/19 Local Commissioning of Primary Care Schemes 2016/17 Simon Stockill 4.20pm (15 mins)
LW2016/20 Primary Care Co-Commissioning Update
– Appendix A
– Appendix B
Simon Stockill 4.35pm (15 mins)
LW2016/21 NHS Leeds West Clinical Commissioning Group Governing Body Forward Work Programme 2015-16 Gordon Sinclair 4.50pm (5 mins)
LW2016/22 Questions from Members of the Public Gordon Sinclair 4:55pm (10 mins)
LW2016/23 Any Other Business All 5.05pm (5 mins)
Date of the next Governing Body meeting:
23 March 2016, 2pm at Hinsley Hall
ITEMS FOR INFORMATION
IFI1. Leeds Safeguarding Children Board and Leeds Safeguarding Adults Board Annual Reports 2014-15 Jo Harding N/A
IFI2. Summary of Procurement Activity & Plan for 2015/16 Sue Robins N/A